Máte zdravotní problémy? S některými by vám mohl pomoci kratom

Lidé používají pro léčbu stále častěji přírodní prostředky a jedním z nejoblíbenějších je v současnosti kratom. Kratom obchod může navštívit každý, kdo už dovršil věku 18 let a tuto bylinu si pořídit. Kratom (Mitragyna speciosa) je rostlina s bohatou historií použití v tradiční medicíně jihovýchodní Asie. Díky svým aktivním alkaloidům, zejména mitragyninu a 7-hydroxymitragyninu, má kratom různé zdravotní přínosy. Zde jsou některé z nich:

Úleva od bolesti

Kratom je známý pro své silné analgetické účinky. Aktivní alkaloidy se vážou na opioidní receptory v mozku, což může pomoci zmírnit akutní i chronickou bolest. Někteří lidé používají kratom jako alternativu k opioidním lékům na předpis pro jeho schopnost zmírnit bolest bez některých rizik spojených s opioidy.

Zlepšení nálady a úleva od úzkosti

Kratom může pomoci zlepšit náladu a zmírnit symptomy deprese díky svému vlivu na neurotransmitery, jako je serotonin a dopamin. Užívání kratomu může snížit úzkost a nervozitu, což přispívá k celkovému pocitu klidu a pohody.

Stimulace a zvýšení energie

Při nízkých dávkách kratom působí jako stimulant, zvyšuje energii, bdělost a fyzickou výkonnost. Uživatelé často hlásí lepší schopnost soustředit se a zlepšení kognitivních funkcí.

Podpora spánku

Při vyšších dávkách může kratom působit sedativně, což může pomoci při problémech se spánkem a nespavostí.

Podpora při odvykání od opioidů

Kratom může pomoci zmírnit abstinenční příznaky u lidí, kteří se snaží přestat s užíváním opioidů. Může nahradit některé účinky opioidů, čímž usnadňuje proces odvykání. Někteří uživatelé hlásí, že kratom snižuje jejich chuť na opioidy, což může usnadnit odvykání.

Zlepšení trávicího systému

Kratom má adstringentní vlastnosti, které mohou pomoci zmírnit průjem a další gastrointestinální potíže.

Imunitní podpora

Některé studie naznačují, že kratom může mít antioxidační vlastnosti, které podporují imunitní systém a celkové zdraví.

Protizánětlivé vlastnosti

Kratom může pomoci snížit zánět v těle, což je užitečné při léčbě zánětlivých stavů, jako je artritida.

Metabolické účinky

Kratom může zvýšit metabolismus, což může vést k lepšímu trávení a využití energie z potravy.

Podpora duševní pohody

Někteří uživatelé hlásí pocity euforie a zvýšené duševní pohody po užití kratomu, což může přispět k celkové kvalitě života.

Kratom nabízí širokou škálu zdravotních přínosů, které mohou být užitečné pro různé zdravotní problémy. Před užíváním se seznamte s účinky jednotlivých kmenů kratomu, mezi jeden z nejoblíbenějších patří bílý kratom. Všechny kmeny kratomu se vám výhodně nabízí v renomovaném českém eshopu Neonkratom.cz.